afiș taverna eroilor
Afișul evenimentului (c) Editura Crux

Crux Publishing vă invită la evenimentul „Întâlnire în Taverna Eroilor” la Bookfest 2024

Editura Crux Publishing vă invită la evenimentul Întâlnire în Taverna Eroilor, organizat în cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest (Romexpo, 29 mai-2 iunie 2024), sâmbătă, 1 iunie, de la ora 14.00, la standul propriu (A 17).


 

Dacă doriți să călătoriți în lumi (mai mult sau mai puțin) fantastice, Editura Crux vă așteaptă să vă alăturați eroilor pe care îi sărbătoresc cu această ocazie. De la barbari fioroși și detectivi excentrici la tineri frământați care caută răspunsuri sau aventurieri care trebuie să salveze lumea, Taverna Eroilor este un loc în care imaginația și divertismentul sunt la ele acasă.

 

afiș taverna eroilor
Afișul evenimentului (c) Editura Crux

Ce se întâmplă în Taverna Eroilor și cu cine ne întâlnim?

Evenimentul va începe cu mult-așteptata lansare a volumului 1 din Integrala Conan Barbarul de Robert E. Howard. Alături de invitatul nostru special, George Cornilă, căruia i se datorează multe dintre traducerile acestui volum, dar și coordonarea colecției Howard, vom pătrunde în lumea periculoasă și plină de magie a Hyboriei. Facem și o scurtă oprire în cetatea Xuchotl.

Evenimentul Întâlnire în Taverna Eroilor va continua cu discuții despre alte trei volume lansate de Crux Publishing în 2023.

Vă vom dezvălui secretele din spatele unor povești care v-au ținut lipiți de pagini anul trecut. Analizăm Confesiunile domnului Freejoy (Andrei Mazilu & Andreea Sterea). Citim jurnalul tulburător al unui psihopat (Caietul psihopatului, de Ștefan Bolea). Facem o incursiune în universul magic al Nlithiei, pe insula Kelesia (Marginea lumii, de Mircea Țara).

 

foto cu seria „nlithia” de mircea țara
Foto: Iulia Dromereschi

 

Taverna Eroilor va fi gazda unei atmosfere electrizante, unde poveștile vor prinde viață alături de invitații noștri speciali: scriitorii Andrei Mazilu, George Cornilă și Mircea Țara, scriitoarele Doina Roman și Alexandra Medaru, traducătoarea și jurnalista culturală Iulia Dromereschi și directoarea editurii Crux, Andreea Sterea. Aceasta din urma va modera evenimentul.

Nu ratați ocazia de a vă regăsi în mijlocul unor pasionați de literatură Fantasy sau ficțiune postmodernă. Puteți pune întrebări, puteți afla detalii din culisele creației și chiar descoperi la standul Crux viitoarele voastre cărți preferate.

 

Vești bune pentru voluntarii AIVI

Pe toată perioada târgului (29 mai – 2 iunie), la standul nostru, voluntarii AIVI se vor bucura de o reducere suplimentară la toate titlurile și seriile de autor. Pentru aceasta, le recomandăm să folosească parola (codul de reducere) ILOVEAIVI.

 

voucher reducere aivi pentru editura crux

Pachete speciale, reduceri și surprize pentru copii și tineri

Crux Publishing pregătește și câteva surprize pentru toți cititorii (mai mari sau mai mici) cu ocazia Zilei Copilului. Pe tot parcursul târgului, la standul nostru, copiii și tinerii cu vârsta până în 18 ani se vor bucura de câteva mici surprize în plus față de reducerile pe care le oferim la toate titlurile și seriile de autor.

Vizitatorii și fanii noștri vor găsi la stand pachete de cărți (plus accesorii!) special create pentru a fi savurate sau oferite cadou.

Ne revedem așadar la Bookfest 2024, la standul editurii Crux Publishing, sâmbătă, 1 iunie, începând cu ora 14:00. Ne vom bucura împreună de literatură fantastic de bună. Va fi un eveniment literar care va face deliciul cititorilor de toate vârstele.


 

Nu uitați că volumul Integrala Conan Barbarul este disponibil pentru precomenzi, cu reducere și semn de carte, până pe 1 iunie inclusiv.

1