Filme pentru copii - Happy Cinema - poster
HAPPYCINEMA®

Filme pentru copii de toate vârstele, în luna iunie, la Happy Cinema

Happy Cinema vă invită să vă bucurați de o serie de filme captivante care vor aduce bucurie și zâmbete pe chipurile copiilor. Luna iunie, când sărbătorim copiii de toate vârstele, vine cu o selecție specială de pelicule menite să transforme fiecare zi într-o poveste cu adevărat magică. De la animații pline de culoare și personaje îndrăgite, la filme pline de acțiune și fantezie, programul este gândit să ofere experiențe de neuitat pentru întreaga familie. Pregătiți-vă să explorați lumi fantastice, să întâlniți eroi curajoși și să vă aventurați în misiuni pline de suspans, doar la Happy Cinema, destinația perfectă pentru o vară de vis!


Giganții din La Mancha (Giants of la Mancha)

Giants of la Mancha - poster
Sursa: IMDb

O furtună amenințătoare se apropie de orașul La Mancha. Carrasco, un om de afaceri dubios, vizitează fiecare familie din oraș și încearcă să le facă tuturor oferte de nerefuzat. Intenția lui este să cumpere toate casele și să construiască pe terenul lor un complex de locuințe de lux numit „CarrascoLand”, care va avea inclusiv un parc de distracții. Singura care nu se lasă convinsă să-și vândă casa este familia Quijote.

Alfonso își dă seama că furtuna nu este una obișnuită. El se bazează pe ajutorul lui Pancho și al Victoriei (prietenă cu Pancho și iubirea secretă a lui Alfonso). Toți vor merge în pădurea de la marginea orașului pentru a prinde monstrul care trimite furtuna. Deși Alfonso este singurul convins de existența monstrului, cei trei pornesc în misiune fără ezitare. Carrasco e tot timpul pe urmele lor, și ar face orice pentru a-i opri.

Urmăriți trailer aici.

 


Pisicile de la muzeu (Cats in the Museum)

Pisicile de la muzeu - poster
Sursă: IMDb

Pisica Vincent și prietenul său, un șoarece, supraviețuiesc unei viituri într-un clavecin și ajung în muzeul Ermitaj. Pisici de elită păzesc exponatele de șoareci. Când Mona Lisa ajunge în muzeu, Vincent trebuie împiedice furtul valoroasei opere de artă, dar și o cucerească pe pisica Cleopatra.

Urmăriți trailer aici.

 


Garfield (The Garfield Movie)

Garfield: The Movie - poster
Sursă: Cinemagia

Garfield, faimosul motan de interior, care urăște zilele de luni și iubește lasagna, pornește într-o aventură nebună în aer liber! După o reuniune neașteptată cu tatăl său, ciufulitul motan Vic, care trăiește pe stradă, Garfield și amicul său canin Odie renunță la viața confortabilă de animale de companie pentru a se alătura lui Vic într-un jaf cu mize mari.

Urmăriți trailer aici.

 


Micuța Ping și Dragonul (Dragonkeeper)

Micuța Ping și Dragonul
Sursa: Cinemagia

În China antică, dragonii au fost cândva prietenii oamenilor, dar lăcomia noastră a pus capăt alianței lor, iar aceste creaturi magice au fost vânate. Ani mai târziu, într-o fortăreață îndepărtată, o tânără sclavă, Ping, leagă o prietenie puțin probabilă.

Urmăriți trailer aici.

 


Aventură în natură 2 (Big Trip 2: Special Delivery)

Aventură în natură 2 - poster
Sursă: Cinemagia

Doi prieteni, ursul Patrick și iepurele Oscar, ajung din greșeală aibă grijă de un pui de grizzly. Împreună cu alți doi prieteni, un urs panda și o barză, ei pornesc într-o aventură pentru a duce puiul la cei care trebuie să-i fie de fapt mamă și tată.

Urmăriți trailer aici.

 


Prieteni imaginari (If)

If - poster
Sursă: Cinemagia

If” spune povestea unei fete care descoperă poate vedea prietenii imaginari ai tuturor. Filmul ne arată ce va face Bea cu această superputere în timp ce pornește într-o aventură magică.

Urmăriți trailer aici.

 


Prințesa și monstrul fermecat (My Sweet Monster)

Prințesa și monstrul fermecat - poster
Sursă: Cinemagia

Prințesa Barbara este îndrăgostită în secret de prințul Edward. Când vicleanul funcționar poștal Weasel îi cere regelui o ia de soție pe Barbara, aceasta fuge. Monstrul Boogey face tot ce poate pentru a o ajuta pe Barbara salveze regatul.

Urmăriți trailer aici.

 


Haikuy!! The Dumpster Battle

Haikyu!! - poster
Sursă: Cinemagia

În ciuda unei competiții puternice, echipa de volei a Liceului Karasuno a trecut de turul preliminar al turneului Harutaka din prefectura Miyagi și a ajuns în turul al treilea.

Urmăriți trailer aici.

 

 


Punguța cu doi bani (spectacol de teatru proiectat)

Punguța cu doi bani - poster
Sursă: Cinemagia

Punguța cu doi bani” este o excelentă oportunitate de a redescoperi poveștile lui Ion Creangă – basme de un incredibil dinamism scenic, deşi au fost scrise acum mai mult de un secol. Adaptat de o echipă tânără și talentată, care propune o interpretare inedită a textului, spectacolul ne introduce în universul unui alai pestriț: un boier mult prea cumpătat, un vizitiu mult prea somnoros, o bucătăreasă mult prea aprigăși, bineînțeles, un cocoș teribil de năstrușnic. de n-ar fi, nu s-ar mai povesti! Personajele din spectacol: Cocoșul, Boierul, Moșul, Vizitiul, Bucătăreasa, Găina și Baba.

Spectacol de teatru proiectatrecomandat copiilor cu vârsta de peste trei ani.

Urmăriți trailer aici.

Fii parte din experiența cinematografică a lunii iunie la Happy Cinema! Rezervă-ți acum biletele pe www.happycinema.ro.


HAPPYCINEMA® este un lanț de cinematografe cu capital 100% românesc, înființat în anul 2012. În prezent deține o rețea de 10 cinematografe la nivel național și două în București, aflate în lucru, iar anual, cinematografele Happy Cinema sunt vizitate de peste 400.000 de clienți. Programul complet al lanțului de cinematografe poate fi consultat pe www.happycinema.ro.

HAPPYCINEMA® îți oferă o experiență de calitate la cele mai prietenoase prețuri! Aicimergi cu bucurie de fiecare dată când vrei trăiești din plin atmosfera filmului pe care ți-ai propus -l vezi. Biletele pot fi cumpărate direct de la cinema sau online de pe www.happycinema.ro și www.cinemagia.ro.

Urmărește HAPPYCINEMA® pe rețelele de social media: Facebook, Instagram, TikTok.


Comunicat cu layout de Valentin Figher

1
Valentin Figher
Sunt pasionat de film și de muzică, de pop culture, de design grafic și editorial. Încă de mic am început să descopăr o mare varietate de muzică, iar, în ultimii ani, dorința mea de cunoaștere a traversat și în domeniul filmelor. Îmi place să merg la cinema atât cu prietenii, cât și singur.