Cum ne poți susține

Fotografie de Teodora Moscu

 

Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune este o organizație non-profit cu personalitate juridică dobândită pe teritoriul României, prin Încheierea civilă nr. 5076/CC/2016 din 20 mai 2016 și înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu nr. 85/31.05.2016.

AIVImedia.hub este o platformă de jurnalism orientat spre comunități și practicat de membrii acestora. La granița dintre comunitar și narativ, dintre cultural și descriptiv, adolescenții și tinerii din acest proiect documentează și realizează materiale despre ce îi pasionează sau le atrage atenția, sub îndrumarea constantă a mentorilor. Beneficiază de ateliere offline și online, de tabere interactive, de feedback constant și de noțiuni de redactare, editare, documentare și multe alte aspecte necesare unei reflectări pozitive a comunităților în care locuiesc sau care îi/pe care le reprezintă.

 

PÂNĂ PE 25 MAI 2024 NE POȚI SUSȚINE COMPLETÂND FORMULARUL 230 ȘI URMÂND INSTRUCȚIUNILE

Formularul se regăsește și aici, de unde îl poți descărca și printa, completa și apoi:

depune la sediul ANAF de care aparții

trimite nouă pe adresa de e-mail a asociației (în josul paginii), iar noi îl vom depune pentru tine la ANAF

 


 

Fă clic pe buton și ne poți cumpăra o cafea virtuală care ne ajută să ne concentrăm.

 

Află care sunt beneficiile de care te poți bucura dacă ne susții abonându-te la conținutul nostru.


 

Dacă doriți să ne susțineți și altfel eforturile de creștere & dezvoltare, aveți câteva opțiuni simple.

Persoane fizice

DONAȚIE DIRECTĂ

Cont bancar: RO83RNCB0484163094240001

Deschis la Banca Comercială Română (BCR)

SWIFT: RNCBROBUXXX

Titular cont: Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune

Vă rugăm specificați „Donație asociație” la detalii.

 

DONAȚIE RECURENTĂ

Aveți posibilitatea de a ne susține printr-o donație recurentă de 1 euro/lună prin platforma gratuită Teaming. Este suficient să vă faceți un cont la adresa www.teaming.net/aiviong și veți dona lunar suma în lei aferentă unui euro, fără taxe sau comisioane ascunse. Susținerea poate înceta în orice moment.

 

Persoane juridice

În luna decembrie a fiecărui an, firmele pot redirecționa către un ONG 20% din impozitul pe profit către statul român. Vă rugăm, vorbiți la contabilitate: vi se poate calcula suma redirecționabilă. Mai departe, semnăm un contract de sponsorizare pe care vi-l punem la dispoziție, iar banii trebuie să ajungă la noi până la 31 decembrie, pentru a permite deducerea sponsorizării.

Dacă sunteți IMM și plătiți impozit pe venit, și nu pe profit, se pot redirecționa către noi 20 de procente din venitul trimestrial, în fiecare trimestru în care doriți să o faceți. Ne pot susține și PFA și PFI, cu o sponsorizare deductibilă de până la 5% din venitul net.

Ne puteți contacta la aivibuc [at] gmail [punct] com pentru contractul de sponsorizare sau pentru orice alte detalii.