motan portocaliu vargat sprijinit pe carti
FOTO Iulia Dromereschi

Ziua Pisicii la media.hub!

Nu este Photo Friday, însă am sărbătorit Ziua Pisicii și la redacție. Am dat o strigare rapidă și am primit de îndată multe, multe, multe fotografii feline, dintre care am selectat doar câteva, ca omagiu adus Iașiului și Botoșaniului, două dintre orașele în care avem voluntari/e activi/e.

Nu vă necăjiți că sunt puține! Curând, lansăm o serie dedicată prietenilor noștri blănoși, iar atunci veți avea nevoie de multă apă alături, pentru a mai stinge din dulceața care vă va cuprinde. Vă promitem un tur de forță printre ai noștri pisicoși, fără a lăsa deoparte ceilalți amici bipezi, patrupezi sau… fără picioare.

 

motan adormit pe mouse pad langa laptop
FOTO Alex Cărămidariu (Botoșani)

Ni s-a spus că în fotografia de mai sus este Zuzu. Preferă mouse padul ca loc de somn, și niciunul dintre paturile din casă.

FOTO Raluca Buburuzanu – seria Cats of Iași

 

FOTO Letiția Verbuță – seria Cats of Iași

Din câte vedeți, noile voluntare din redacția ieșeană nu au stat nici ele pe gânduri și ne-au trimis câteva instantanee superbe.

Și voi aveți pisici în localitate? Ați dori să ne povestiți despre ele măcar în imagini? Nu ezitați să ne contactați. Le vom integra povestea pe platfomă.

 

LA MULȚI ANI TUTUROR PISICILOR care ne fac viața mai frumoasă! 🐈

5
Alexandru Cărămidariu
Am absolvit Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Botoșani, profil mate-info. Sunt un visător, o persoană pozitivă cam în orice situație și foarte prietenoasă. Sunt încrezător în capacitatea mea de a face față provocărilor de orice fel. În timpul liber ies cu prietenii, fotografiez locuri și persoane și joc jocuri video.
Letiția Verbuță
Nu pot trăi fără patru lucruri: filme, cărți, muzică și cele șapte pisici ale mele. Practic taekwondo de aproape un an și în timpului liber îmi place să fac playlisturi pe spotify. Mă pasionează enorm fotografia și plimbările în parc.
Raluca Buburuzanu
Sunt pasionată de tot ce înseamnă artă. Îmi plac și jocurile pe calculator (o parte), anime-urile, K-popul (reprezintă o parte importantă din viața mea). Am o pasiune destul de mare pentru Japonia, și mai nou citesc cărți de psihologie.