FOTO: Afișul oficial al evenimentului de lansare

Lansare de volum | Comunicarea guvernamentală în România. O abordare strategică

Editura Tritonic invită publicul la evenimentul de lansare a volumului Comunicarea guvernamentală în România. O abordare strategică. Evenimentul va avea loc în data de 9 aprilie, începând cu ora 18:00, la librăria Cărturești Carusel din București. Invitații care vor anima atmosfera cu discuții captivante sunt Paul Dobrescu, Florin Zeru, Maria Țoghină și Radu Magdin.


Cartea este editată de Paul Dobrescu și Florin Zeru și face o analiză strategică a zonelor ce pot influența succesul, respectiv eșecul sectorului public de a se conecta cu societatea, cu cetățenii, cu tehnologia, cu mediul de business sau cel non-guvernamental.

 

Sursă foto: www.tritonic.ro

 

Profesor la SNSPA, Paul Dobrescu este fondatorul Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice. A fost decan al acestei facultăţi din 1991 până în 2004, apoi prorector al SNSPA şi rector al acestei universităţi. Lucrările sale din ultimii ani gravitează în jurul ideii de dezvoltare, şi au fost publicate şi în străinătate la editurile L’Harmattan şi Cambridge Scholars.

Florin Zeru este asistent universitar la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, SNSPA, și doctor în științe ale comunicării. Este specializat în comunicare strategică și se bucură de o experiență vastă în comunicare instituțională, lucrând pentru mai multe entități guvernamentale din România. Contribuie activ la formarea viitoarelor generații prin predarea cursurilor de comunicare și media la nivel de licență și masterat din cadrul SNSPA.

 

Despre Tritonic

Povestea Tritonic a început în 1993 când prima editură, Tritonic Media, a fost înființată. Tritonic Books a preluat brandul în 2011 și a dezvoltat colecțiile academice și de ficțiune. Editura este structurată în două mari direcții.

Carte academică având colecții precum: Comunicare Media, Sociologie, Asistență socială, Antropologie, Istorie, Smart Books, Istorie, Uniunea Europeană, Instituții și politici publice, Studii de securitate, Științe politice, Administrație publică, Psihologie, Sens. Autorii colecțiilor academice sunt profesori sau cercetători din importante centre universitare ale țării. Tritonic publică preponderent autori români, dar și traduceri.

Carte de ficțiune este structurată în patru mari colecții: Mystery & thriller, SF & Fantasy, Cașmir și LIT.

Distribuția carților se realizează prin propria librărie virtuală, și prin contracte de difuzare cu cei mai importanți jucători de pe piață: Libris.ro, Elefant.ro, Librarium, Cărturești, dar și cu librării independente: Librăria Eminescu din București, Esotera din Timișoara, Prăvălia cu cărți din Constanța, Corina din Arad.

Tritonic online

Website: https://www.tritonic.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/EdituraTritonic

Instagram: https://www.instagram.com/tritonicbooks/?hl=en


Comunicat adaptat pentru WordPress de Briana Lupea
1
Briana Lupea
Sunt Briana, mare iubitoare de cărți, muzică, dans și animale. Scriu articole petru AIVI și, în secret, poezii. V-am spus că îmi place absolut fiecare lucru pe care îl fac pentru AIVI?