fasie de nisip cu mare in mai multe nuante de albastru, vapor in larg si oameni in apa
FOTO Teodora Ciubotaru

Jurnal de călătorie: Constanța

Anul trecut, ne provocam voluntarii și voluntarele să plece în călătorii și explorări cu bagajul virtual reportericesc pregătit: minte limpede, ochi format, suflet deschis. Pentru că, firește, au telefoane inteligente și chiar aparate foto care le știu interpreta gesturile pricepute, începem să vă prezentăm, încet-încet, cu ce s-au întors acasă.


Teodora a fost la Constanța.

Centrul vechi al Constanței rămâne unul dintre locurile mele preferate din oraș. M-am holbat la toate clădirile pe lângă care am trecut, ca o adevărată turistă. Mi-aş fi dorit să am timp să vizitez fiecare străduță şi să văd fiecare fațadă bogat decorată.

 

fatada cladire veche din constanta
FOTO Teodora Ciubotaru

 

Să citești cu sunetul valurilor pe fundal este definiția relaxării complete – așa a descris Teodora ziua 2. „După o noapte în care abia am dormit din cauza căldurii, briza răcoroasă de la malul mării şi răsăritul m-au făcut să mă simt mai bine. Am continuat ziua cu puţină cultură, unde un domn prietenos de la galerie mi-a prezentat câteva tablouri. Şi Năsuca (pisica de la Prăvălia cu Cărți) mi-a acordat toată atenţia… dar pe ea vă las s-o descoperiți singuri!”, adaugă ea.

 

FOTO Teodora Ciubotaru
FOTO Teodora Ciubotaru

A fost primul an în care Teodora a văzut și Costineștiul, despre care ne spune că a încântat-o cu mâncarea delicioasă.

 

fasie de nisip cu mare in mai multe nuante de albastru, vapor in larg si oameni in apa
FOTO Teodora Ciubotaru


Dacă și tu ai un jurnal fain de călătorie, scrie-ne la aivibuc @ gmail [dot] com și ne vom bucura să-l edităm și să-l publicăm.

1
Teodora Ciubotaru
Îmi place să desenez, însă pot spune ca sunt mai atașată de orice ține de cărți! Cuvintele au o mare valoare pentru mine și mereu am apreciat autorii pentru toată munca pe care o depun.