Banner-ul oficial al festivalului

Green Tech & Film Festival ajunge la a cincea ediție

În perioada 25-28 noiembrie 2021 se desfăşoară la Bucureşti cea de-a V–a ediţie a Green Tech & Film Festival – platformă de educaţie care promovează stilul de viaţă sustenabil, grija faţă de mediu şi tehnologiile verzi existente, prin filme documentare, dezbateri, ateliere şi expoziţii. Desfășurat sub motto-ul Este o nouă zi, este o nouă viață… viață sustenabilă!, festivalul reunește live și online oamenii la expoziția găzduită de Promenada Mall din București, cu acces liber gratuit pe toata durata.

Ediția 2021 se desfășoară sub egida Pactului European pentru Climă (European Climate Pact) – o mișcare care se grupează în jurul unei cauze comune, pentru a construi o Europă durabilă pentru noi toți. Lansat de Comisia Europeană, Pactul Climatic face parte din Pactul Verde European și ajută UE să-și atingă obiectivul de a deveni primul continent neutru din punct de vedere climatic din lume până în 2050.

program green tech festival 2021
Programul festivalului. FOTO Green & Tech Festival

Pentru această ediție, organizatorii au pregătit o expoziție de tehnologii verzi, o conferință cu pionieri și gânditori în domeniul sustenabilității, iar anul acesta componenta de film este prezentată sub conceptul de Bike Cinema. Prin pedalare, poți produce energie și urmări scurt metraje despre tehnologiile verzi.

Programul expoziției Green Tech & Film Festival: joi și vineri în intervalul 13.00-20.00 și sâmbătă și duminică în intervalul 11.00-20.00. Programul integral este disponibil pe site-ul oficial.


 

GreenTech Film Festival este un concept lansat de Media Image Factory, agenție specializată în dezvoltarea proiectelor și inițiativelor cu impact social.

0