Super10: Call pentru expoziție!

Dacă simți că desenele, colajele, fotografiile și tot ce ține de lumea experimentelor vizuale care se adună pe biroul tău au nevoie să fie arătate lumii, cei de la Super au soluția perfectă. Înscrie-ți și tu arta pentru a fi expusă în cadrul Expoziției Super10

Mediile de exprimare se limitează doar la imaginația ta, iar organizatorii sunt deschiși la instalații, video art (pe ecran), postere, artă textilă (cusături), ilustrații (în digital sau pe foi), desene, animații, chiar și intervenții pe fotografie, colaje și scris. Este sprijinită ideea de mână liberă la artă, mai ales fiindcă spațiul de expoziție permite lucrări mari.

Așadar, lucrările tale sunt așteptate pentru a fi admirate și fotografiate în cadrul ediției aniversare Super Festival. Fă-ți curaj și hai cu mapa! 

 

Grafică by super!

Expoziția va fi curatoriată de Luana Cloșcă și Luca Florian și va avea loc în București, în cadrul Festivalului de Artă Făcută de Adolescenți Super, între 28 august și 04 septembrie 2022. Uite cum a arătat expoziția anul trecut.

Toți artiștii trebuie să aibă între 14 și 19 ani și să nu fi terminat liceul, sau să dea bacul în 2022 . Formularul poate fi completat o singură dată pentru toate lucrările trimise. Sunt binevenite lucrările artiștilor din România și Republica Moldova.

Super va suporta costurile imprimării fotografiilor și lucrărilor de artă digitală și vor încerca să facă rost de echipament în cazul lucrărilor sound/video. În cazul lucrărilor „fizice”, ele vor trebui expediate către București în cel mai scurt timp după anunțarea selecției. Pot fi înscrise și doar idei de proiect sau cele în lucru. 

Rezultatele selecției participanților vor fi comunicate la scurt timp, prin e-mail.

Formularul se găsește aici, iar tu te poți înscrie până pe 23 iulie.

FOR UKRAINIAN REFUGEES: if you are aged 14 -19 and would like to apply to the Super exhibition with your art, contact Super at lucaflorian@superfestival.ro and luana.closca@superfestival.ro.

1
Teodora Dumitroaea
Mereu mi-au plăcut poveștile. Și mereu mi-au plăcut oamenii. Iar când legi oamenii de povești, ajungi la viață, la comunitate, la ideea de a primi și de a oferi.