imagine cu trupa dream wife
FOTO (c) Sophie Webster

CLUB CONTROL: Dream Wife (UK) și Ioana Iorgu (NL) live, în premieră la București

Trioul londonez Dream Wife, cunoscut pentru mixul de punk rock, pop și indie rock, precum și pentru aparițiile live incitante, vine în premieră la București. Va fi un show de neratat – joi, 29 februarie, de la ora 20, la Control Club. În deschidere, prima apariție locală a artistei de origine română Ioana Iorgu (poetic post-punk, Olanda).

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventbook.


 

Înființată în 2016, trupa Dream Wife înseamnă Rakel Mjöll (voce), Alice Go (chitară) și Bella Podpadec (bas). După lansarea albumului de debut, în 2018, trupa a luat cu asalt topurile britanice, bucurându-se de aprecierea criticilor și cucerind publicul cu showurile explozive. Au urmat apariții la festivaluri ca Lollapalooza, Summersonic, Primavera Sound sau Pitchfork, precum și concerte în deschiderea show-urilor Garbage, The Kills, sau Rolling Stones în Hyde Park.

 

imagine cu trupa dream wife
FOTO (c) Sophie Webster

 

În vara anului trecut, Dream Wife a lansat cel de-al treilea album, Social Lubrication. Albumul a fost compus în întregime de trupă, produs de Alice Go (Dream Wife) alături de Matthew Peel. și mixat de Alan Moulder (Nine Inch Nails, Yeah Yeah Yeahs, The Killers, Depeche Mode) și Caesar Edmunds (Wet Leg, Beach House).

Pe noul disc, trupa abordează încă o dată subiecte importante, precum autonomia corporală sau deconstruirea patriarhatului. Reușește să surprindă cu adevărat natura viscerală a concertelor sale tumultoase.

Dream Wife just want to dismantle the patriarchy. The U.K. art punks make music that’s roiling with feminist rage and Spice Girls attitude” – Rolling Stone

 

afiș eveniment dream wife
AFIȘUL EVENIMENTULUI via Club Control

Despre Ioana Iorgu

Ioana Iorgu este artistă și producătoare independentă din Groningen, Olanda. Chitaristă și percuționistă autodidactă, Ioana s-a făcut remarcată pe scena underground europeană, prin soundul post-punk ce contrastează adesea cu versurile șoptite. Are în palmares mai multe albume și EP-uri, cel mai recent release fiind LP-ul Mean Time. În concerte, Ioana cântă alături de Ollie Becker (tobe), iar vizualurile originale completează prezența lor scenică inconfundabilă.

 

 

Informații despre concert

Concertul Dream Wife + Ioana Iorgu de la București este organizat de Control Club, cu sprijinul OneDay.

Biletele în valoare de 75 de lei pot fi achiziționate în avans, online pe Eventbook.ro și din rețeaua partenerilor Eventbook, precum și în seara evenimentului, la intrare.


Comunicat adaptat pentru WP de Iulia Dromereschi

1