Apel #PoveȘtiriDeCartier. Ne extindem echipa din București

Ne dorim să continuăm relatarea poveștilor de succes din cadrul proiectului #PoveȘtiriDeCartier, unde au apărut 12 materiale despre trei cartiere bucureștene, documentate, scrise și ilustrate de o echipă formată din nouă dintre voluntarii noștri + doi coordonatori.


Toate acestea vor putea fi regăsite și în format tipărit, în primul număr al ziarului de cartier cu același nume, sub deviza #periferiesaufeerie. Cu susținerea acordată de Funky Citizens acestui proiect-pilot, am încercat să prezentăm aspecte pozitive din trei cartiere „dormitor” ale capitalei, cartiere despre care credem că merită să aflăm cât mai multe PoveȘtiri pozitive: Berceni, Drumul Taberei și Militari. PoveȘtirile publicate online au fost grupate aici.

Pentru ca povestea să aibă o urmare, am plănuit cum dorim să arate următoarele luni pentru PoveȘtiri și am găsit o formulă prietenoasă, dar avem nevoie de noi voluntari pentru a acoperi mai mult teren și a putea scrie materiale de suflet și cu îndemn la inițiative, pentru început pe temele TIMP LIBER și SUSTENABILITATE.


Dacă vrei să faci parte din echipa extinsă, căutăm voluntari pentru rolurile de

📌 redactor/ă
📌 ilustrator/oare
📌 fundraiser

Poți candida aici: https://bit.ly/Inscriere-povestiri-cartier până pe 25 iulie 2021.

Haide să spunem împreună și alte PoveȘtiriDeCartier!

echipa povestiri de cartier
O parte a echipei într-un părculeț din Drumul Taberei. FOTO Bogdan Ionescu

 

0