foto_Vox_CTGA
Foto de Alex Cărămidariu

Bac 2020 | Plimbări în aer liber și dor de-o pauză

Lansăm canalul de YouTube cu o serie de clipuri scurte, în care patru dintre elevii din clasa a XII-a, voluntari ai platformei noastre, răspund la cinci întrebări. Întrebările sunt despre cum arată pentru ei această perioadă dinainte de Bac 2020: un examen cum nu s-a mai văzut.


Alexandru este unul dintre voluntarii redacției botoșănene, tare priceput la fotografie – una dintre pasiunile lui. Cu siguranță ați văzut deja pe platforma noastră unele dintre cele mai bune lucrări ale sale. De obicei, ilustrează materiale scrise de colegii/ele de redacție.

Mai jos puteți urmări clipul realizat de el, în care ne povestește și despre rețeta lui de relaxare în asemenea împrejurimi stresante: un examen de bacalaureat în pandemie! Este cu adevărat un moment-cheie pentru învățământul românesc, iar perspectiva elevilor contează.

 

 

Tot pe canalul nostru YT puteți urmări concertul de (ne)Crăciun, organizat pentru a strânge fonduri care să ne sprijine programele.

Iată aici un material la care a contribuit și Alex. Materialul prezintă povestea unui atelier de croitorie din județul Botoșani, deschis din pasiune. Veți citi cum a început povestea și cum continuă, dar și care sunt provocările antreprenoriatului local.


 

Episodul 1/ Bac 2020. Alex (Botoșani)

Filmare & editare Alexandru Cărămidariu (redacția Botoșani)

Subtitrări concentrate Iulia Dromereschi (coordonatoare)

5
Alexandru Cărămidariu
Am absolvit Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Botoșani, profil mate-info. Sunt un visător, o persoană pozitivă cam în orice situație și foarte prietenoasă. Sunt încrezător în capacitatea mea de a face față provocărilor de orice fel. În timpul liber ies cu prietenii, fotografiez locuri și persoane și joc jocuri video.