Ilustrație originală OANA ZĂULEȚ

Vrei să faci parte din #cinematics?

Voluntarii departamentului #cinematics își doresc noi colegi/e și desfășoară, de aproape o lună, o campanie intensă de înscriere în media.hub. Campania se adresează celor care iubesc filmele și ar dori să scrie despre ele, să facă portrete ale oamenilor de film sau să le ia interviuri, să alcătuiască liste de (anti-)recomandări și să participe la proiectele editoriale interne.

Ca de obicei, căutăm voluntari/e. Nu este o poziție remunerată, însă nici nu „lucrăm la program”. Ținem însă la deadlineuri, și, în bunul spirit al anunțurilor publicitare, cerem și oferim seriozitate.

View this post on Instagram

 

A post shared by AIVImedia.hub (@aivimedia.hub)

Anul acesta suntem prezenți ca parteneri media și trimitem capsule redacționale la mai multe festivaluri de amploare din țară, dar și la evenimente locale, pentru că ni se pare esențial să dăm vorba mai departe despre orice inițiative culturale, oricât de strâmte ar fi nișele în care se „ascund”.

Ca voluntari/e media.hub, veți semna un contract de voluntariat, o fișă de post și acordurile GDPR necesare și veți alege să scrieți de pe teren, din festivaluri sau de la premiere, respectiv de acasă, după screenere sau accesând diverse abonamente pe care vi le putem pune la dispoziție.

 

FORMULARUL DE ÎNSCRIERE ESTE AICI, iar termenul este 1 mai.

Ca să știți ce scriu viitorii voștri colegi și viitoarele voastre colege, clic aici.


Distribuție: Rareș, Diana, Oana, Ioana, Teo, Sori

Concept: Jules & echipa

DOP: Teo

Montaj, efecte speciale, all that jazz: Oana

Ilustrație originală Vox cinefilă: Oana

Coloana sonoră: https://pixabay.com/music/

4