Grupul editorial Trei | Ordinea în relație

Uneori adevărul este dur, iar pentru a merge mai departe avem nevoie de versiunea noastră cea mai bună. Dacă nu suntem noi funcționali, cum putem să fim în acest fel cu alții?

Noul volum a lui Gary John Bishop din seria Unfu*k Yourself, Love Unfu*ked. Fă-ți ordine în relație, a apărut la Editura Lifestyle Publishing, parte a Grupului Editorial Trei, în traducerea lui Florin Tudose. În acesta veți găsi metoda prin care ne putem menține sau să face relații funcționale, și anume prin asumarea responsabilității de a ne ajuta pe noi mai întâi.

 

coperta cartii love unf'cked editura trei inima neagra pe fundal alb
FOTO editura TREI

 

 

O carte de neratat, cu sfaturi strategice, care te ajută să ai relații durabile și satisfăcătoare. Dacă ești singur/ă, această carte este pentru tine. Dacă ești angajat/p într-o relație, această carte este pentru tine. Dacă ești divorțat/ă, această carte este pentru tine. Pe scurt: versiunea ta îmbunătățită te așteaptă cu nerăbdare.”

— Men’s Journal

 

Totul pare fără speranță, indiferent de numărul de sfaturi primite. În realitate, relațiile sunt cele unde suntem cel mai slab înzestrați. Nu contează în ce stadiu al vieții ești acum, dacă îți dorești o relație sau nu, ești în una sau nu, viața ta este responsabilitatea ta.

În această carte veți descoperi discuții reale, pentru oamenii care își doresc o relație funcțională, capabilă să se descurce în orice situație.

 

 

barbat imbracat in tricou negru
FOTO twitter.com (contul autorului)

 

Gary John Bishop este expert în domeniul dezvoltării personale, fiind autorul cărților Unfu*k Yourself, Gata cu tâmpeniile și Do the Work. El are o filosofie urbană, prin care asigură oamenilor rezultate în ceea ce privește calitatea vieții și performanțele obținute. 

Gary John Bishop, aflat pe lista New York Times a celor mai bine vânduți autori, explică fără menajamente cum să faci o relație să meargă și cum să înveți să cauți în interiorul tău atunci când apar probleme.” — US Weekly


Comunicat adaptat de Ioana Micu

Layout: Alexandra Pătrașcu, Antonia Dobre, Sofia Larion

Acest comunicat a fost urcat în WordPress în cadrul unui exercițiu de la atelierul de profil desfășurat în cadrul proiectului AIVI Media Hub Olanda. Mai multe detalii despre proiect obțineți citind platforma noastră.

3