https://www.artstation.com/artwork/ybqWl5
Captură de ecran din viitorul joc The Seed of Life

#TheBoyNextDoor. Interviu cu Emanuel Costân

Sunt artist 2D/3D din 2009 și lucrez în domeniul jocurilor pe mobil. Recunosc, înțeleg și creez conținut de calitate. Ca manager, pot coordona echipe mari, asigurându-mă că își ating cu succes obiectivele. Cred cu tărie în munca de echipă și tratez orice situație cu o atitudine pozitive și cu zâmbetul pe buze. Orice problemă are o soluție, iar ea poate fi găsită cu răbdare”, scrie Emanuel Costân pe profilul său de LinkedIn (n. red. traducere din limba engleză).

Cu câteva luni în urmă, am făcut un brainstorming intern cu redacția Botoșani. Am identificat împreună tineri din oraș/județ care au avut un parcurs profesional inedit, sau cu care reporterilor noștri voluntari le-ar plăcea să stea de vorbă. Sunt muzicieni, juriști, antreprenori sau sportivi. Ne propunem să le prezentăm poveștile într-o serie care începe cu #TheBoyNextDoor, băiatul amabil, mereu zâmbitor și foarte bun comunicator care este Emanuel Costân, game developer la MadLight Studio, în Barcelona.

Puteți urmări interviul complet pe canalul nostru de YouTube, la care vă invităm să vă abonați. Am reținut multe din discuția de o oră dintre invitat și cei trei băieți din redacția Botoșani, care nu au întâmpinat nicio dificultate în susținerea unui ritm natural în conversație și s-au descurcat de minune la partea de documentare înainte de înregistrare. Data viitoare, au afirmat ei, ieșim direct LIVE.


Text prezentare: Iulia Dromereschi

Realizatori interviu: Alexandru Cărămidariu, Andrei Chirieac & Valentin Zaharia (redacția Botoșani)

Header (c) ArtStation: Emanuel Costân

 

4
Valentin Zaharia
Mă numesc Zaharia Valentin Ștefan am 16 ani sunt din Botoșani. Îmi plac jocurile de strategie, din acest motiv vreau să devin game developer.
Andrei Chirieac
Îmi place să descopăr lucruri noi, îmi place să văd locuri noi și să-mi fac prieteni.
%d blogeri au apreciat: