SWORDS
Poster oficial al evenimentului „SWORDS”

SWORDS – Spoken Word Sessions: 14 ianuarie, la Control Club

La început de an, SWORDS – Spoken Word Sessions revine cu a doua serie de evenimente care îmbină spectacole de spoken word cu muzică și proiecții multimedia.


Primul episod îi are ca invitați pe Elena Vlădăreanu, Antonia Mihăilescu și Radu Nițescu, într-un eveniment moderat de Cosmin Perța – duminică, 14 ianuarie, de la ora 19, la Control Club. Performance-urile vor fi completate de un set audio-vizual de Iulian Morar.

 


Biletele, în număr limitat, sunt disponibile în rețeaua


SWORDS
Poster oficial al evenimentului „SWORDS”

 

Elena Vlădăreanu este scriitoare și jurnalistă. Vorbește despre filme la Radio România Cultural și scrie tot felul de texte, de la poezie la text academic. A publicat mai multe volume de poezie, proză, literatură pentru copii. E interesată de poezie creată cu ajutorul altor medii, cum ar fi imaginea și sunetul.

Antonia Mihăilescu este studentă la Facultatea de Teatru, Secţia Regie – Universitatea Naţională de Arte „George Enescu”, Iaşi. Este membră a Casei de Poezie „Light of ink” şi organizatoare, în cadrul „Maratonului de Poezie online”, a Festivalului Zile şi Seri de Literatură Doinaş SAD și Cenaclului Literar „Brumaru”. De două ori finalistă în cadrul concursului LicArt, a fost câștigătoare a concursului de debut Alexandru Mușina cu volumul de debut „Note din secolul kitsch”.

Radu Nițescu a publicat trei volume de poezie: Gringo, Dialectica urșilor și Satao. A publicat poezii și traduceri în diverse reviste și antologii. A avut lecturi în mai multe orașe din România și în Germania, Bulgaria și Turcia. În 2016, a primit premiul pentru poezie în limba română „Nepotu’ lui Thoreau” pentru volumul Dialectica urșilor. În 2020 a primit premiul Tânărul Scriitor al Anului pentru Satao.


 

Cosmin Perța este poet, prozator, eseist, performer și manager cultural. În ultimii 20 de ani a publicat șase volume de poezie, a făcut două instalații poetice multimedia, a organizat câteva zeci de evenimente de profil, a ținut ateliere de scriere și a recitat în zeci de festivaluri, pe patru continente.

Iulian Morar este creatorul și protagonistul edițiilor Midweek Tapes din Control, având totodata multe participări muzicale la diverse evenimente de spoken word din București.

 

Povestea SWORDS

SWORDS – Spoken Word Sessions își propune să aducă laolaltă poeți, actori, autori și performeri, în spectacole spoken word, completate de muzică și proiecții multimedia. Curatorii sunt Cosmin Perța și Iulian Morar.

Biletele sunt disponibile în număr limitat și pot fi achiziționate la prețul de 40 de lei, online prin Eventbook.ro. În ziua evenimentului, biletele vor putea fi achiziționate la prețul de 50 de lei.


Comunicat adaptat pentru WordPress de Briana Lupea

1
Briana Lupea
Sunt Briana, mare iubitoare de cărți, muzică, dans și animale. Scriu articole petru AIVI și, în secret, poezii. V-am spus că îmi place absolut fiecare lucru pe care îl fac pentru AIVI?