Poll | Unde v-ați dori o redacție voluntară media.hub?

A fost o săptămână dificilă pentru toată lumea și ne așteaptă altele încă și mai dificile. Spre deosebire de primul val (să-i spunem așa de dragul simplificării) al pandemiei de SARS-COV-2, acum știm mai mult, ne liniștesc specialiștii. Într-adevăr, poate știm mai multe și nu mai suntem guvernați de panică, dar avem o răbdare subțiată de incertitudinea multor luni și de un ping-pong continuu cu nervii noștri. Mai mult, reacțiile la fiecare afirmație lansată de oricine în spațiul public devin tot mai virulente, iar nouă, aici, la media.hub, parcă a început să ne fie teamă de social media.

Așa că facem ce știm mai bine:

  • continuăm să organizăm atelierele de formare și de consolidare ale redacțiilor și departamentelor
  • pregătim o nouă serie de QA-uri cu invitați din zonele profesionale de interes
  • încercăm să aducem tinerii voluntari mai aproape de comunitate și comunitatea mai aproape de cei care ne citesc sau urmăresc.

Și pentru că a fost o săptămână grea și am rămas în urmă cu editarea și postarea materialelor finale pe platformă, am creat un poll (prezent și pe Facebook), ca să ne formăm o idee unde v-ați dori să fondăm o redacție anul viitor. Prima din mai multele pe care ni le propunem.

Fotografia (c) fotografii de la festivalul Film pe pâine este din cadrul Atelierului de introducere în jurnalism comunitar de la Focșani, 19 septembrie 2020.
2