Fără granițe - Atelier interdisciplinar FNT

„Fără granițe” – Atelier interdisciplinar de arte performative în cadrul Festivalului Național de Teatru

În perioada 5-13 noiembrie 2022 va avea loc o nouă ediție a Festivalului Național de Teatru. Radu Apostol, regizor, și Florin Fieroiu, coregraf, vor coordona Fără granițe, un atelier interdisciplinar de arte performative.

Atelierul interdisciplinar „Fără granițe” din cadrul FNT 2022 este dedicat absolvenților și absolventelor Facultăților de Artă din România (nivel licență și master) din ultimii doi ani. În cadrul atelierului se vor aborda diferite practici interdisciplinare, pentru a forma o echipă mixtă, care va fi deschisă către testarea unor noi forme de performanță, ancorate în sondarea realităților imediate.

Cei interesați să participe la atelier sunt încurajați să trimită un CV narativ (max. 20 de rânduri) și un material video (între 6 și 10 minute). Materialele pot fi trimise la adresa de e-mail  atelier@fnt.ro.

Materialul video trebuie să conțină un argument care să răspundă la întrebarea De ce îmi doresc să particip la acest atelier interdisciplinar, precum și informații despre câteva experiențe relevante din parcursul artistic al doritorilor.

Cei interesați pot trimite materialele până în data de 11 octombrie, ora 22:00, iar selecția va fi anunțată în data de 21 octombrie 2022. Perioada de lucru va fi între 7 și 11 noiembrie, timp de șase ore pe zi, cu o pauză de o oră. La finalul atelierului va avea loc o prezentare deschisă. Important de menționat este și faptul că transportul și cazarea sunt asigurate de către FNT.

 

FNT 2022 Afiș
Afișul Festivalului Național de Teatru 2022

Pentru mai multe informații despre festival, vă recomandăm să accesați site-ul oficial FNT.


Sursă informații: Comunicat de presă

Adaptare de Georgiana Cilian, layout de Iulia Marc

0
Georgiana Cilian
Sunt o persoană curioasă și optimistă, căreia îi place să ajute și să se implice în diferite proiecte. Prietenii mă știu ca fiind o persoană creativă, asumată și o bună ascultătoare. Sunt o mare fană a cărților, în special cele de beletristică sau de ficțiune istorică. Îmi place să mă uit la filme sau seriale, limbile străine și psihologia.