FOTO Pagina de Facebook Crux Publishing

Crux Publishing și Alexandru Mironov – prezență dublă la Bookfest 2022

Anul acesta, la Bookfest, ne întâlnim și cu prietenii de la Editura Crux Publishing. Printre invitații lor la Bookfest se numără și Alexandru Mironov, un nume important al scenei science-fictionului românesc. Acesta va participa la dubla lansare de carte a lui Florin Pîtea, pentru volumele Motorul de căutare și Fierul și fiara.

Standul editurii Crux Publishing (A16) vă invită să vă bucurați alături de ei de aventuri fantastice, lumi steampunk și cyberpunk, povestiri amuzante și literatură de cea mai bună calitate. Cei doi vor fi prezenți începând cu ora 15:00, în data de 4 iunie (sâmbătă).

 

Romane de George Cornilă la Bookfest. FOTO Facebook Crux Publishing

Motorul de căutare este al doilea volum al seriei Cartea cu scoarțe de argint, ferecate. Reunește povești mult mai pline de imaginație decât primul volum și readuce personaje îndrăgite din Delirul încapsulat. De data aceasta, personajele intră în contact cu societăți secrete, cu insecte biomecanice, cu mașinării experimentale și cu mișcări literare ieșite din comun.

Volumul Fierul și fiara prezintă o combinație unică între imaginație, ficțiune speculativă, umor și satiră socială, reprezentată prin schițe steampunk, texte gotice, parabole și povestiri post apocaliptice. Nu ne lasă singuri nici textele cyberpunk în maniera celor specifice autorului, nici parodiile literare. Vedeta volumul este însă nuvela Fierul și fiara, o incursiune într-un univers science-fantasy fermecător care vă va rămâne în amintire mult timp după ce veți fi parcurs ultima filă a cărții”.

FOTO Crux Publishing

Crux Publishing ne oferă totodată și ocazia de a întâlni scriitori îndrăgiți precum: Ana-Maria Negrilă, George Cornilă, Mircea Țara și Andrei Iorga. Discuțiile vor acoperi volumele publicate de aceștia în perioada 2020-2021. Câteva titluri ce vor fi aduse la standul Crux Publishing vor fi: Stăpânul umbrelor – Trezirea (Ana-Maria Negrilă), Vrăjitoarea de foc (Mircea Țara), Entropic și Miezul nopții în cartierul felinarelor stinse (George Cornilă), Sonya cea Roșie (Robert E. Howard), Făt Frumos vs. Darth Vader și Evanghelia după Crist 2.0 (G. P. Ermin), sau Versuri în chingi de fier (Andrei Iorga).

Alături de domnul Alexandru Mironov se vor afla Andreea Sterea (editor-șef Crux Publishing), Andrei Mazilu (scriitor și editor), Tudor Popa (artist grafic) și mulți alții.

Standul Crux Publishing (A 16) va fi amplasat vis-a-vis de Editura Corint, în cadrul târgului de carte Bookfest, iar sâmbătă, pe 4 iunie, începând cu ora 15:00, vă puteți bucura alături de ei de literatură fantastic de bună și două evenimente literare care vor face deliciul cititorilor.

4
Oana Stănișor
Iubesc să desenez de când mă știu. Mai mult decât atât, vreau și încerc să aduc inovație în arta mea, mai exact să părăsesc mediul tradițional al hârtiei cea de toate zilele și să mă obișnuiesc cu ecranul și tableta grafică. Toate astea, în stilul meu caracteristic. Îmi place foarte mult să comunic, să cunosc și să creez conexiuni puternice cu oameni de la care am ce învăța.