Reactiv - Tabăra Oglinzi - Grafică four4calendarcafe
Reactiv - Tabăra Oglinzi - Grafică four4calendarcafe

Centrul CEVA deschide apeluri pentru artiști și adolescenți

Centrul educațional de arte performative CEVA pregătește noi experiențe pentru cei pasionați de arte performative în general, și de teatru în special.


Ca în fiecare an, ne vedem la Tabăra Oglinzi (n.red. – despre care AIVI Centrul Media a scris aici) pentru a experimenta puterile generative ale artei și a descoperi lucrurile care ne leagă și ne fac mai puternici împreună. Tema ediției de anul acesta este 𝑺𝒊𝒎𝒃𝒊𝒐𝒛𝒆. Ne uităm la legăturile dintre noi, la locul nostru în lumea naturală, la raporturile dintre oameni și alte specii și la cum putem conviețui mai bine, mai sănătos” – Centrul educațional pentru arte arte performative CEVA

 

Centrul CEVA lansează un call pentru participanți: „Vă puteți înscrie 𝐭𝐫𝐮𝐩𝐚 în festival sau te poți înscrie 𝐬𝐢𝐧𝐠𝐮𝐫, fără să faci parte dintr-o trupă. Dacă ești la liceu și ai chef de o experiență de neuitat la început de septembrie, trimite până 𝐥𝐚 𝟏 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭 𝐮𝐧 𝐯𝐢𝐝𝐞𝐨 cu tine / cu trupa ta. În clip trebuie să ne zici care sunt legăturile pe care le prețuiești cel mai mult, care te-au format ṣi pe care te bazezi pe viitor. Adaugă ṣi o scurtă descriere a ta, dacă aplici individual. Adaugă o descriere a trupei, dacă aplicați împreună. (Include numele, localitatea, vârsta, convingerile ṣi aroma preferată de înghețată. Acestea sunt informații de bază, dar suntem curioṣi ṣi de alte aspecte).”

 

Citește și: REACTIV 2022 | „Ia mai zi ceva”: Eu pentru cine mai fac artă?

 

De asemenea, Centrul CEVA caută artiști din domeniile muzicii și dansului care să participe ca rezidenți și traineri în festival. Sunt căutate persoane cu experiență de lucru în colective artistice performative. Ele trebuie să fie gata de a participa la un proces de creație ṣi învățare reciprocă. Disponibilitate: între 26 august și 8 septembrie.

Dacă vrei să vii la Reactiv, trimite un mail cu un CV și minim două paragrafe în care să zici de ce vrei să fii trainer la festival. Care sunt conexiunile datorită cărora ești cine ești. Ce conexiuni și procese crezi că te vor influența în continuare. Termen limită: 20 iulie

 

Candidaturile se trimit pe adresa de mail ceva.centru@gmail.com.
Rezidența ṣi munca de trainer în festival vor fi remunerate.


Comunicat adaptat pentru WP de echipa AIVI

1