#BarometruDigital v0.1

Petrecem mult timp pe Internet. Uneori poate chiar prea mult. Ne relaxăm, ne informăm, comunicăm, ne enervăm și multe altele. Noi, voluntarii din Redacția Curtea de Argeș, ne-am gândit să punem laolaltă ce e #cool pe net în fiecare lună. Așa ne-a venit ideea unui #BarometrulDigital. 


Ce înseamnă asta? La finalul fiecărei luni vă vom prezenta lucruri amuzante, trenduri și ce ne mai atrage nouă atenția și simțim că trebuie să împărtășim și cu voi. Suntem tineri, majoritatea liceeni, motiv pentru care vă avertizăm că urmează un conținut care vă va face să râdeți sau să vă puneți întrebări. Știm, trecem din extrema amuzantă în extrema serioasă, dar ne place mult și vrem să vă arătăm că suntem și serioși și ne și distrăm. 

Așadar, putem începe.

𓁙 SireneleAndra Gogan ne surprinde cu un nou proiect. De data aceasta este vorba despre un serial. Cu siguranță și vouă vă plac sirenele și mereu ați vrut să vedeți una reală. Nu dăm spoilere, ci doar îți lăsăm aici primul episod

➰ Cerere în căsătorie inedită. Nu spunem mai multe. Momentul nu are nevoie de cuvinte. 

☕️ Altceva funny 

☀️ Despre bun gust. Și bun simț. Trageți voi concluzia de aici

Foto (c) freeimages.com

Acesta a fost un mic teaser. Revenim cu rezumatul pe luna octombrie în curând. Dacă aveți sugestii pentru noi, meme de top sau poate un site care ne scapă, vă rugăm să ni le lăsați în comentarii. Nu publicăm conținut plătit, ci doar spicuim din online ce ni se pare demn de… măsurat.

4
Ana Maria Gîlcescu
Lucrez ca Social Media Editor și îmi place să le ofer oamenilor o direcție în care să acționeze. Mereu mi-a plăcut să îmi asum responsabilități și să știu că am totul sub control.