titlul atelierelor pe fundal piersică
Grafică de @cumsecade

Atelierele Lumi Posibile

Acum vă puteți înscrie la Atelierele Lumi PosibileAtelierele vor avea loc între 1 şi 10 iunie, în Bucureşti.

În cadrul lor, 10 participantx vor crea materiale video hibride care să exploreze dimensiunile eliberatoare și revoluționare ale ficțiunii speculative, alături de patru trainerx: Maria Martelli (scris), Carolina Vozian (scris), Sofia Zadar (audio-performance), Bogdan Balla (video-montaj).

Deadline: 17 mai

Formular de înscriere


titlul atelierelor pe fundal piersică
Grafică de @cumsecade

 

La ateliere sunt binevenite toate persoanele de peste 18 ani interesate să folosească ficțiunea speculativă ca unealtă radicală de emancipare, reflecție şi schimbare a status quo-ului.

Lumi Posibile este o platformă online de ficțiune speculativă radicală.

 

Despre Carolina Vozian ați putut citi și aici

 

Lumi Posibile cuprinde diverse genuri de ficțiune speculativă: de la science-fiction, la horror, fantasy și oricare alte genuri asemănătoare existente sau viitoare. 

Lumile noastre posibile sunt queer, decoloniale, multispecii, neurodivergente, feministe, dincolo de capitalism, ancorate în principii anti-rasiste și anti-abilitiste.

Despre Maria Martelli ați mai putut citi aici


Proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

0
Antonia Dobre
De când mă știu, am fost interesată de aproape toate domeniile creative și umaniste. Pasiunile mele cele mai notabile sunt arta și literatura, dar sunt de menționat și istoria, fotografia, urbanismul și cinematografia. Vorbesc fluent româna, germana și engleza, și mai puțin fluent franceza și olandeza. Am un pește pe care îl cheamă Adonis.