Cum ne poți susține

Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune este o organizație non-profit cu personalitate juridică dobândită pe teritoriul României, prin Încheierea civilă nr. 5076/CC/2016 din 20 mai 2016 și înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu nr. 85/31.05.2016. În 2020, asociația are cinci membri, toți cu statut de voluntar, și niciun angajat. În luna decembrie a anului curent, numărăm aproape 130 de voluntari cu vârste cuprinse între 12 (neîncadrat ca voluntar, potrivit legii, dar cu acord parental) și 58 de ani.

AIVImedia.hub este o platformă de jurnalism orientat spre comunități și practicat de membrii acestora. La granița dintre comunitar și narativ, dintre cultural și descriptiv, adolescenții și tinerii din acest proiect documentează și realizează materiale despre ce îi pasionează sau le atrage atenția, sub îndrumarea constantă a mentorilor. Beneficiază de ateliere offline și online, de tabere interactive, de feedback constant și de noțiuni de redactare, editare, documentare și multe alte aspecte necesare unei reflectări pozitive a comunităților în care locuiesc sau care îi/pe care le reprezintă.


 

Fă clic pe buton și ne poți cumpăra o cafea virtuală care ne ajută să ne concentrăm.


 

Dacă doriți să ne susțineți și altfel eforturile de creștere & dezvoltare, aveți câteva opțiuni simple.

Persoane fizice

DONAȚIE DIRECTĂ

Cont bancar: RO83RNCB0484163094240001

Deschis la Banca Comercială Română (BCR)

SWIFT: RNCBROBUXXX

Titular cont: Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune

Vă rugăm specificați „Donație asociație” la detalii.

 

DONAȚIE RECURENTĂ

Aveți posibilitatea de a ne susține printr-o donație recurentă de 1 euro/lună prin platforma gratuită Teaming. Este suficient să vă faceți un cont la adresa www.teaming.net/aiviong și veți dona lunar suma în lei aferentă unui euro, fără taxe sau comisioane ascunse. Susținerea poate înceta în orice moment.