PoveȘtiri de Cartier | Să cunoaștem echipa!

Cunoașteți tagul nostru, #PoveȘtiriDeCartier?

Ați citit deja o parte dintre materialele cu pricina?

Poate că știți că ele au fost realizate în urma unor documentări-maraton, realizate hibrid (teren/online) în luna februarie și publicate în luna martie, în format electronic. Douăsprezece la număr, le veți regăsi și în format tipărit, în primul număr al ziarului de cartier cu același nume, sub deviza #periferiesaufeerie. Cu susținerea acordată de Funky Citizens acestui proiect-pilot, am încercat să prezentăm aspecte pozitive din trei cartiere „dormitor” ale capitalei, cartiere despre care credem că merită să aflăm cât mai multe PoveȘtiri pozitive: Berceni, Drumul Taberei și Militari.

Înainte să ajungă și ziarul tipărit în mâinile voastre, ne-am gândit că poate doriți să cunoașteți echipa de voluntari care a contribuit la bunul mers al proiectului, și care va continua să documenteze PoveȘtiri și după încheierea acestui pilot.


Redactori: Ana Maria Gîlcescu, Maria Chirilă, Casiana Dumitrașcu, Rareș Dinu, Cezar Barbu

Toți redactorii noștri fac deja parte din media.hub de peste sau aproape un an, în funcție de redacția sau departamentul din care fac parte sau pe care îl coordonează. Sunt reuniți, în prezent, de statutul de bucureșteni, cu toate că doar doi dintre ei sunt născuți aici. Vreți să ghiciți care? Anei și Mariei le mulțumim și pentru asigurarea comunicării în proiect.

Ilustratoare: Maria Dumitrescu, Cătălina Ianuș, Monica Neagu

Trei fete extraordinare, cu pregătire și din medii diferite, au reușit să își alinieze stilurile și să realizeze ilustrații coerente, pe care le veți recunoaște, fără îndoială de cum veți deschide ziarul de cartier.

Fotograf & InDesigner: Bogdan Ionescu

Coordonatori, redactori, editori: Iulia Dromereschi, Radu Eremia

Bogdan s-a alăturat echipei noastre odată cu acest proiect, și suntem foarte norocoși să îl avem printre noi. Iulia și Radu sunt inițiatorii AIVImedia.hub, proiect care a debutat în 2019 și care numără, în prezent, peste 100 de voluntari activi.

Stați aproape pentru mai multe detalii și nu uitați să ne urmăriți pe paginile de Facebook dedicate:

AIVI Centrul Media și AIVI București.

7

1 comentariu